Kakukkfüves grillsajt nyárs

> halloumi sajt
> 3 evőkanál olívaolaj
> 2 evőkanál frissen facsart citromlé
> 1 evőkanál friss, aprított kakukkfű (vagy 1 teáskanál szárított)
> kevés fokhagyma reszelve
> 1 teáskanál méz
> kevés só és bors
Elkészítés:
1. A grillsajtot kockázzuk fel, töröljük papírtörlővel szárazra.
2. A pác hozzávalóit keverjük össze egy tálban.
3. Forgassuk meg benne a sajtkockákat.
4. Hagyjuk állni legalább 10 percig.
5. Húzzuk a sajtkockákat nyársra (ha grillen sütjük előtte a fa nyársakat áztassuk 15-20 percre vízbe).
6. Süssük serpenyőben vagy grillen addig, ameddig a sajt aranybarna nem lesz.
Jegyzet: Jól illik salátákhoz vagy akár főzelékekhez is. Nálam most natúr joghurttal sűrített tökfőzelék mellé került pirított tökmaggal.